Bezoek onze kledingverhuurwinkel voor je Toppers in Concert outfit! Wij bieden schitterende kleding en accessoires die perfect passen bij het evenement. Huur je favoriete look voor een onvergetelijke avond zonder veel uit te geven. Makkelijk te reserveren, zodat jij straalt tussen de menigte. Vind nu je outfit en geniet van het spektakel!

“Ben jij al helemaal in de Club Tropicana vibe voor Toppers in Concert 2024 maar heb je nog geen passende kleding? Geen zorgen! In onze winkel vind je een breed scala aan tropische outfits. Bekijk en pas de collectie zelf. We staan klaar om je te helpen schitteren in een uniek kostuum voor een onvergetelijke avond!”

Hannie, Wille ha

Verhuurgoederen zijn alleen af te halen!
Verhuurkleding kun je online reserveren en afrekenen. Houd er rekening mee dat verhuurartikelen niet worden verzonden maar alleen kunnen worden afgehaald in de winkel. Heb je een bestelling geplaatst, dan krijg je automatisch bericht wanneer je bestelling klaar ligt.
Verkoopitems worden desgewenst uiteraard wel verzonden.

VERKOOP Toppers in Concert:

Wille ha is de grootste verhuurder van Fryslân!
Je leest het goed, we hebben nog heel erg veel meer dan de kostuums voor Après-Ski & Okoberfest. Wille ha is met meer dan 6000 kostuums de grootste aanbieder van kledingverhuur, feestartikelen en feestkleding van Friesland! Je vindt ons in Burdaard, wat hartstikke centraal gelegen is voor o.a. Leeuwarden, Dokkum, Stiens, Gytsjerk, Hurdegaryp, Burgum, Feanwâlden, Twijzelerheide, De Westereen en Damwâld. Daarnaast is het bereikbaar vanuit Kollum, Buitenpost en Surhuisterveen. Via de Centrale As zijn we ook voor de regio Drachten goed te bereiken en voor de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog zijn wij vanaf Holwerd de dichtstbijzijnde feestwinkel met kledingverhuur!

× Vragen? Stuur gerust een appje!