Een feestje kan natuurlijk niet zonder versiering! Wille ha verkoopt veel verschillende soorten slingers, vlaggen, (helium) ballonnen, folieballonnen, serpentines en partypoppers. Naast alle feestversiering verkopen we ook sierlijk klein vuurwerk; fakkels met bengaals vuur, sterretjes, vuurtollen en ijsfonteinen. Op onze themapagina’s vind je nog meer specifieke versiering voor bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest, Après-Ski- of Oktoberfest en halloween.

“Wist je dat we ook een complete ballonenpilaar, ballonnenboog of trossen met heliumballonnen voor je kunnen maken? Voor bijvoorbeeld een huwelijksfeest, verjaardag of jubileum kunnen we zo’n fraaie ballonnendecoratie geheel naar wens en kleur leveren.”

Wilma, Wille ha

Slingers & vlaggen

Verhuurgoederen zijn alleen af te halen!
Verhuurkleding kun je online reserveren en afrekenen. Houd er rekening mee dat verhuurartikelen niet worden verzonden maar alleen kunnen worden afgehaald in de winkel. Heb je een bestelling geplaatst, dan krijg je automatisch bericht wanneer je bestelling klaar ligt.
Verkoopitems worden desgewenst uiteraard wel verzonden.

Ballonnen

Wille ha is de grootste verhuurder van Fryslân!
Je leest het goed, we hebben nog heel erg veel meer dan de kostuums voor Après-Ski & Okoberfest. Wille ha is met meer dan 6000 kostuums de grootste aanbieder van kledingverhuur, feestartikelen en feestkleding van Friesland! Je vindt ons in Burdaard, wat hartstikke centraal gelegen is voor o.a. Leeuwarden, Dokkum, Stiens, Gytsjerk, Hurdegaryp, Burgum, Feanwâlden, Twijzelerheide, De Westereen en Damwâld. Daarnaast is het bereidbaar vanuit Kollum, Buitenpost en Surhuisterveen. Via de Centrale As zijn we ook voor de regio Drachten goed te bereiken en voor de waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog zijn wij vanaf Holwerd de dichtstbijzijnde feestwinkel met kledingverhuur!

× Vragen? Stuur gerust een appje!