Wille ha heeft een grote collectie Sinterklaas- en Pietenpakken beschikbaar om te huren. Ook kunnen er baardstellen en accessoires worden gekocht en gehuurd. De éne Piet is de andere niet, dus er zijn verschillende soorten smink beschikbaar. We hebben veel ervaring in het sminken en grimmeren van Sinterklazen en voorzien je natuurlijk van advies. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om volledig gesminkt en gekleed de deur uit te gaan. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Samen komen we altijd tot een geschikte aanpak!

“De Pietenpakken die we verhuren worden compleet geleverd met katoenen kraag, lange handschoenen, zwarte col, pietenpruik, baret met veer, maillot en evt. een pietenzak. Kom gerust langs in de winkel om een kijkje nemen en zo het juiste pak uit te zoeken!”

Wilma, Wille ha

VERHUUR Sinterklaas & Pietenpakken

Verhuurgoederen zijn alleen af te halen!
Verhuurkleding kun je online reserveren en afrekenen. Houd er rekening mee dat verhuurartikelen niet worden verzonden maar alleen kunnen worden afgehaald in de winkel. Heb je een bestelling geplaatst, dan krijg je automatisch bericht wanneer je bestelling klaar ligt.
Verkoopitems worden desgewenst uiteraard wel verzonden.

Wille ha is de grootste verhuurder van Fryslân!
Je leest het goed, we hebben nog heel erg veel meer dan de kostuums voor Sinterklaas en zijn Pieten. Wille ha is met meer dan 6000 kostuums de grootste aanbieder van kledingverhuur, feestartikelen en feestkleding van Friesland! Je vindt ons in Burdaard, wat hartstikke centraal gelegen is voor o.a. Leeuwarden, Dokkum, Stiens, Gytsjerk, Hurdegaryp, Burgum, Feanwâlden, Twijzelerheide, De Westereen en Damwâld. Daarnaast is het bereikbaar vanuit Kollum, Buitenpost en Surhuisterveen. Via de Centrale As zijn we ook voor de regio Drachten goed te bereiken en voor de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog zijn wij vanaf Holwerd de dichtstbijzijnde feestwinkel met kledingverhuur!

× Vragen? Stuur gerust een appje!