Met alle lichtjes, fraaie decoratie en evenementen is de kerstperiode één van de gezelligste tijden van het jaar. Kerst gaat veel samen met een stijl uit de 19e eeuw die je misschien wel kent uit boeken of verfilmingen van Charles Dickens. Het gaat dan om kerstverhalen met personages als Scrooge, Oliver Twist, Mr. Pickwick, Christmas Carol-zangers, weeskinderen, dronkaards en ambachtslieden.  Wij verhuren prachtige Dickenskostuums en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Chique Dickenspakken huur je vrijwel nergens zo goedkoop als bij Wille ha!
Natuurlijk hebben we ook het vertrouwde kerstmanpak in de verhuur en helpen we je aan elfjes, engelen en kleding en kostuums voor herders, dieren, wijzen en Jozef en Maria in de kerststal. Zoek je een net pak of een jurk voor een kerstgala? Ook dan ben je bij ons in Burdaard aan het juiste adres!

“Die schitterende luxe kostuums in stijl van Charles Dickens zijn toch een plaatje om te zien?! Op een kerstmarkt, Dickensmarkt of een ander Dickensevenement kun je in zo’n chique Dickensoutfit aan niemand ontgaan.”

Hannie, Wille ha

Verhuurgoederen zijn alleen af te halen!
Verhuurkleding kun je online reserveren en afrekenen. Houd er rekening mee dat verhuurartikelen niet worden verzonden maar alleen kunnen worden afgehaald in de winkel. Heb je een bestelling geplaatst, dan krijg je automatisch bericht wanneer je bestelling klaar ligt.
Verkoopitems worden desgewenst uiteraard wel verzonden.

Wille ha is de grootste verhuurder van Fryslân!
Je leest het goed, we hebben nog heel erg veel meer dan de kerstkostuums en prachtige pakken in de stijl van Charles Dickens. Wille ha is met meer dan 6000 kostuums de grootste aanbieder van kledingverhuur, feestartikelen en feestkleding van Friesland! Je vindt ons in Burdaard, wat hartstikke centraal gelegen is voor o.a. Leeuwarden, Dokkum, Stiens, Gytsjerk, Hurdegaryp, Burgum, Feanwâlden, Twijzelerheide, De Westereen en Damwâld. Daarnaast is het bereikbaar vanuit Kollum, Buitenpost en Surhuisterveen. Via de Centrale As zijn we ook voor de regio Drachten goed te bereiken en voor de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog zijn wij vanaf Holwerd de dichtstbijzijnde feestwinkel met kledingverhuur!

× Vragen? Stuur gerust een appje!