Huur een feestpop, springkussen, suikerspin- of popcormachine!
Iets te vieren? Dat mag je natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Bij Wille ha huur je de meest gave opblaasobjecten! Een verjaardag, diploma gehaald, een nieuwe baan, of gewoon gekkigheid? Er is volop keuze in schitterende feestpoppen, die het natuurlijk ook altijd goed doen als Abraham, Sarah, of pensionado in een tuin! Ook vind je springkussens, een popcornmachine en een spuikerspinmachine in ons aanbod!

Afhalen en eenvoudig opzetten!
De opblaas-feestpoppen worden geleverd inclusief elektrische pomp en zijn eenvoudig zelf op te zetten. Ze zijn voorzien van scheerlijnen, zodat ze in de vrije ruimte kunnen worden opgezet. Op de afrekenpagina kun je aangeven wanneer je het geselecteerde object nodig hebt en bij onze winkel wil afhalen.

Wille ha is de grootste verhuurder van Fryslân!
Je leest het goed, we hebben nog heel erg veel meer dan de opblaas-feestpoppen, suikerspinmachine, popcornachine, rode lopers en springkussens. Wille ha is met meer dan 6000 kostuums de grootste aanbieder van kledingverhuur, feestartikelen en feestkleding van Friesland! Je vindt ons in Burdaard, wat hartstikke centraal gelegen is voor o.a. Leeuwarden, Dokkum, Stiens, Gytsjerk, Hurdegaryp, Burgum, Feanwâlden, Twijzelerheide, De Westereen en Damwâld. Daarnaast is het bereikbaar vanuit Kollum, Buitenpost en Surhuisterveen. Via de Centrale As zijn we ook voor de regio Drachten goed te bereiken en voor de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog zijn wij vanaf Holwerd de dichtstbijzijnde feestwinkel met kledingverhuur!

× Vragen? Stuur gerust een appje!