Een après-ski feest of Tiroler feesten vertonen veel gelijkenissen met een Oktoberfest of het Duitse bierfest. Niet alleen door Duitse/Oostenrijkse sferen, bier en schnapps maar ook ziet iedereen er gelijk uit in een prachtige outfits. Daarnaast knallen uiteraard traditionele Duitse hits en andere schlagers uit de speakers. Gemutlichkeit alom! Hangt jouw lederhosen of dirndl al klaar, of ga je toch voor een opvallend alternatief kostuum? Bij Wille ha heb je volop keuze!

“Is ‘Rudi’ toch niet helemaal wat je zoekt en heb je online nog geen keuze kunnen maken voor je outfit? Geen probleem! In onze winkel kun je alle kleding zien en passen. We helpen je graag op weg om met een origineel kostuum het feestgedruis in te duiken!”

Hannie, Wille ha

VERHUUR Après-Ski & Oktoberfest:

Verhuurgoederen zijn alleen af te halen!
Verhuurkleding kun je online reserveren en afrekenen. Houd er rekening mee dat verhuurartikelen niet worden verzonden maar alleen kunnen worden afgehaald in de winkel. Heb je een bestelling geplaatst, dan krijg je automatisch bericht wanneer je bestelling klaar ligt.
Verkoopitems worden desgewenst uiteraard wel verzonden.

Wille ha is de grootste verhuurder van Fryslân!
Je leest het goed, we hebben nog heel erg veel meer dan de kostuums voor Après-Ski & Okoberfest. Wille ha is met meer dan 6000 kostuums de grootste aanbieder van kledingverhuur, feestartikelen en feestkleding van Friesland! Je vindt ons in Burdaard, wat hartstikke centraal gelegen is voor o.a. Leeuwarden, Dokkum, Stiens, Gytsjerk, Hurdegaryp, Burgum, Feanwâlden, Twijzelerheide, De Westereen en Damwâld. Daarnaast is het bereikbaar vanuit Kollum, Buitenpost en Surhuisterveen. Via de Centrale As zijn we ook voor de regio Drachten goed te bereiken en voor de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog zijn wij vanaf Holwerd de dichtstbijzijnde feestwinkel met kledingverhuur!

× Vragen? Stuur gerust een appje!