Eindelijk! We hebben er zo lang op moeten wachten, maar met de aankondigingen van de eerste dorpsfeesten komt de karavaan aan feestjes en partijen weer helemaal op gang. De versierde wagens voor de optocht staan bij de meeste dorpen nog in de schuur te wachten op een volgende editie van het feest, maar voor een verkleed matinee, volleybal of andere verklede activiteiten wordt Wille ha alweer bezocht. Hartstikke leuk!
Met als aftrap het dorpsfeest in Gytsjerk, gevolgd door Âldtsjerk, konden we alweer tal van bezoekers verwelkomen. Ook bij de aangepaste editie van het stadsfeest van Dokkum, de Admiraliteitsdagen, hebben we op straat leuke Wille ha kostuums gezien.

In oktober, november en december gaan we weer echt helemaal los! Lederhosen en Dirndl’s bij de Oktoberfesten en Après-ski party’s, griezelen met Halloween, het Sinterklaasfeest natuurlijk en dat wordt al snel gevolgd door kerst met de gezellige sfeer van Charles Dickens op de kerstmarkt. Wij hebben er ongelofelijk veel zin in! Kom gezellig langs in de winkel en bewonder alle kostuums, want de afgelopen stille maanden hebben we zeker niet stilgezeten en zijn er heel veel nieuwe creaties aan ons assortiment toegevoegd!

× Vragen? Stuur gerust een appje!